DOBRODOŠLI V DRUŽINI ČEVLJARSKIH MOJSTROV :)

Podjetje LOMM d.o.o. je bilo ustanovljeno 13. julija 1990 na podlagi več kot 50-letne tradicije, ki sega nazaj v čase starih staršev ustanoviteljev Marka Markoviča in Marije Markovič. Sedež podjetja se nahaja v Zalogu pri Cerkljah, Slovenija. Ustanovitelja podjetja, Marko in Marija Markovič, sta se odločila za izdelavo kakovostnih copat in natikačev.

80-LETNA
ČEVLJARSKA
TRADICIJA

Na podlagi dolgoletnih izkušenj vsako leto še
izpopolnjujemo znanje na področju obutve in
udobja.

Z vsakim letom je podjetje napredovalo na področju obutve, kar je vodilo v razvoj novih modelov z novimi materiali. Vedno se je strmelo k kvaliteti. Kljub skromnim začetkom v majhni garaži se je proizvodnja povečala, zaradi česar smo se preselili v večje prostore poleg stanovanjske hiše.

MATERIALE PRIDOBIVAMO IZ UGLEDNIH ITALJANSKIH IN NEMŠKIH ČEVLJARSKIH PODJETIJ.

Ob prelomu tisočletja je takratno podjejte LOMM Markovič Marko s.p. med prvimi v Sloveniji predstavilo tudi na spletu, kjer je vzpostavilo spletno stran. Nadaljevali smo z razvojem novih modelov in izboljšavami, ki so vključevale nove metode izdelave, kar je povečalo kakovost izdelkov.

Ob začetku prejšnjega desetletja smo uvedli novo linijo Lightware natikačev, ki so postali edinstveni v Sloveniji tako po dizajnu kot po kakovosti izdelave. Sodelovanje z oblikovalcem Sandijem Murovcem je podjetju omogočilo ustvarjanje izjemnih izdelkov, ki so pritegnili pozornost tudi športnih ekip in posameznikov, med njimi slovenske in tuje alpske in nordijske reprezentance ter priznane športnike, kot so Petra Vlhova, Tina Maze, Ilka Štuhec in mnogi drugi.

Leta 2018 se je podjetje preselilo v novo proizvodno stavbo, ki vključuje tudi trgovino. V zadnjih letih so poleg obstoječih linij copat in natikačev odprli tudi linijo LOMM Medico, namenjeno ljudem s poškodovanimi ali občutljivimi nogami. Pri liniji Lightware pa so strankam omogočili izdelavo natikačev z vložki po meri. Leta 2020 pa se je podjetje preoblikovalo v LOMM d.o.o. pod katerim posluje še danes

Kljub svoji majhnosti se podjetje LOMM d.o.o. lahko prilagaja potrebam strank, kar nam omogoča ohranjanje visoke ravni zadovoljstva strank. Naši kupci prihajajo predvsem iz zahodne in osrednje Evrope in tudi držav bivše skupne republike.

Z miselnostjo, ki se osredotoča na stranke in njihovo zadovoljstvo, ter z zavezanim pristopom k razvoju in kakovosti, podjetje LOMM d.o.o. nadaljuje svojo pot, ki je temelj za zdravje in udobje stopal njihovih strank.