IZBERITE SVOJ MODEL

4051

4054

4053


4050

4103


4105


KAKŠNA JE TVOJA OSEBNOST?

Si Vesela? Resna? Nagajiva! Umirjena! Samozavestna! Bodi drzna in si oblikuj svoje LOMM sandale, ki bodo ustrezale tvoji osebnosti ali razpoloženju.
Izberi med paleto razburljivih svetlih barv…mehkih pastelnih odtenkov…ali pa toplih zemeljskih tonov, ki odražajo kako se počutiš (ali samo želiš kako te drugi vidijo!)
Ali si boš oblikovala divje barvne kombinacije, ali pa uporabila nežno roko umetnika, si boš oblikovala personalizirane sandale svetovne kvalitete, ki so zabavni na pogled…udobni za nosit
…in pa seveda UNIKATNO TVOJI.


ZAKAJ ŽENSKE OBOŽUJEJO LOMM SANDALE?

Ni presenetljivo, da ženske obožujejo LOMM sandale. Ne le, da so kvalitetno izdelani in izjemno udobni, ampak jih je tudi zabavno oblikovati.
Z dobeseno več kot 1000 možnih barvnih kombinacij ti ekskluzivni spletni oblikovalec - Lomm kreativni designer - omogoča izbirati med mavrico modnih barv od paščka do barve vložka…ali pa vezenja na usnje.
Rezultat? Praktično edinstvena kreacija na svetu, ki je zabavna…modna…in unikatna kot TI!


IZBRANO POSEBEJ ZATE!

Visoko izurjeni čevljarji, izbirata fine kože NAPA usnja, ki daje LOMM sandalom neprimerljivo udobje in lepoto. Za razliko od mnogih drugih proizvajalcev čevljev, LOMM uporablja samo vrhunsko kakovostno naravno usnje, ki daje ultimativen stil in vzdržljivost.


ALI VEŠ KDO NAREDI TVOJO OBUTEV?

Večina obutve se danes proizvaja na Kitajskem in v Indiji na velikih proizvodnih linijah z avtomatizacijo strojev, poceni materiali in poceni montažnimi tehnikami.

Popolno nasprotje pa je obutev LOMM… natančna ročna izdelava - en par po meri, ki se uporablja po načelih, kakršne so jih posredovale generacije.

Naši nadarjeni mojstri imajo velik ponos v vsakem paru, ki ga ustvarjajo za naše cenjene kupce.


NAJBOLJ POMEMBEN DEL OBUTVE: VLOŽEK

Pravo udobje se začne z najbolj pomembnim delom obutve – vložkom. Torej površina s katero se vaša noga/podplat dotika cel dan.
LOMM-ov super mehak in po meri izdelani vložek iz naravnega telečjega usnja prve klase – nikoli poceni materiala ali sintetike – je oblečen v 4mm anatomsko oblikovano peno, katera ima še dodatno plast za zaščito pri koraku.
Občutek je kot hoja po oblaku na vsakem koraku---tudi na trdih podlagah


POPOLNO UDOBJE

Hodi samozavestno! Poglej kako LOMM sandali dejansko oprimejo tvoja stopala…fino mehko usnje objema nogo medtem,ko pa anatomski vložek daje občutek hoje po oblakih.
Izjemni videz in neomejene barvne kombinacije. V nasprotju z navadnimi sandali, ki ponudijo zelo malo opore ali stabilnosti, ti LOMM-ov dvojni prekrivajoči vložek vložek ter stabilizator palca zaščitijo nogo na vsakem koraku, obenem pa izločijo tisti ohlapen občutek - ko sandal ne drži noge – ki je tako pogost pri tradicionalni poletni obutvi.
Popolna kombinacija stila, izgleda in udobja, ki daje izjemen občutek na lesu, preprogi, betonu…kamorkoli te noge nesejo!


VSI SOVRAŽIMO ZNOJENJE…

Fuj! Ni hujšega kot vroče, prepotene noge poleti.
Podplati te vsak dan pečejo. Ampak to dobiš z navadnimi sandali, ki uporabljajo poceni svinjsko usnje ali umetno sintetiko v vložkih.
Namesto tega LOMM vztraja samo na visoko kakovostnem usnju iz telečjega usnja.
Ta 100% naravni material daje mehak občutek in ostane suh.
Tvoja stopala bodo vesela, ko boš šla v šoping ali pa na dolg nedeljski sprehod!


NAREDI SI POPOLN POLETNI STIL…

S tako veliko izbiro barv je enostavno ujemati svoje najljubše majice in biti popolnoma usklajen in moden od glave do pet!
Izberi svetlo paleto za dodatek energije ... umirjene barve za bolj urejen videz ... ali mešaj in kombiniraj da izraziš svojo osebnost, kot se ti zdi primerno! LOMM sandale so več kot čevlji.
To so TI izražena v čudoviti obutvi!"Vedno imam strah kakšno velikost naj naročim in grem raje kar v trgovino. Sem si tudi ogledala video ampak enostavno nisem upala. Ker Lomm sandal ni nikjer v okolici Maribora sem klicala, če kdaj pridejo v naše kraje. Prijazna gospa Marja mi je ponudila opicjo, da mi pošljejo en serijski izdelek potem pa menjam v v moje barvne kombinacije. Sicer sem plačala za poštnino ampak drugače bi pa dala za bencin. Vse skupaj smo uredili v dobrem tednu in imam povsem svoje Lomm sandale v črno-zlati kombinaciji. Super servis in super udobje. Tudi na daljavo se da "

SIMONA BALANČ, TURJAK

 

"Res mi gre na živce, ko sem mi znojijo noge. Podplati me pečejo, noge mi otekajo. Pa tako rada imam poletje. Zadnje 2 leti s tem nimam problemo. Končno me noge ne pečejo več! Hvala, Lomm! Vaše japonke nosim vsak dan samo, da malo posveti sonček!"

KLAVDIJA NAROBE, KROPA

 

"Lani sem naročila LoMM japonke v serijski barvi. Letos sem si pa oblikovala japonke po svoji meri. In sicer njihov nov model. Sama sem bolj sproščena in vedno hočem kratka poletja kar se da izkoristiti. Oblikovala sem si jih v črno-pink-modri barvni kombinaciji, ki je res unikatna in take ne dobiš nikjer. Sploh ne potrebujem nobenih drugih sandal in samo še to nosim celo poletje. "

OLGA KRT, LJUBLJANA

 


ZAKAJ LoMM?

OSTALI LoMM
POPOLNA PODPORA STOPALNEGA LOKA
SVINJSKO USNJE
TELEČJE USNJE
NAPA TELEČJE USNJE
NEDRSEČ PODPLAT
100% PERSONALIZACIJA
CERTIFIKAT PROTI ZDRSU

IZBERITE SVOJ MODEL

4051

4054

4053


4050

4103


4105