Uradni opremljevalec SLOSKI

V nakupovalni košarici nimate nobenega izdelka.

Product was successfully added to your shopping cart.

Mnenja strokovnjakov

Alen Lilić, dipl. fizioterapevt
Natikači LOMM so vrhunska obutev za vsakogar. Priporočam jih ljudem s plosko nogo ali pa tisti, ki so v službi dolgo na nogah. Otropedski vložek pomaga pri pravilni drži in stabilizira nogo. Če imate probleme s hrbtenico lahko taka obutev veliko pripomore pri zmanjšanju bolečin.

Alen Lilić, dipl. fizioterapevt

04.05.2015
Finci Leskovar Estera, dr. med. spec. spl. med
Natikače podjetja Lomm priporočam vsem, ki ste veliko na nogah ali če imate težave s hrbtenico. Kvaliteten vložek Vam bo postavil držo telesa v pravilen položaj. Natikači so primerni za različne poklice in tudi zdravstvu. Natikače Vam naredijo tudi v belem, gladkem usnju.

Finci Leskovar Estera, dr. med. spec. spl. med

25.05.2015
Christoph Stumpf, dipl. fizioterapevt
Lep pozdrav vsem. Moje ime je Christoph in sem fizioterapevt v Nemčiji. Imamo svojo kliniko na severu Nemčije. Prijatelj iz Slovenije mi je predstavil obutev LOMM in so se mi takoj zdeli zanimivi. Še posebno me je pritegnilo, da sem si lahko naredil svoj natikač povsem po svojih željah. Tako v barvah kot s svojim logotipom podjetja. Prejel sem jih v začetku avgusta in jih v službi nosim veš čas. So zelo udobni in kompaktni. Dva pacienta sta že izrazila zanimanje za nakup  Odlični so tudi zaradi anatomskega vložka, ki postavi nogo v pravilno držo.

Christoph Stumpf, dipl. fizioterapevt

03.06.2015
Blaž Lešnik

Natikače Lomm uporabljam vsak dan in skozi celo leto. So zračni in udobni. Kjerkoli sem, je z njimi korak lahkotnejši, nepogrešljivi pa so zlasti po različnih telesnih naporih. Sploh po smučanju gredo noge takoj iz »pancarjev« v natikače! V natikačih LOMM je mojim nogam lažje.

Blaž Lešnik

01.12.2015